Over BAX Financieel Advies

Hier staan wij voor...

Over BAX Financieel Advies

Bax Financieel Advies is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn uw financieel vertrouwenspersoon en bieden u financiële rust voor al uw geldzaken. Graag bieden wij u inzicht en overzicht van uw financiele zaken, ongeacht waar uw verzekeringen, hypotheek, pensioen loopt. Wij zijn onafhankelijk en geven persoonlijke aandacht. Zowel online als fysiek zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij nemen graag de tijd voor u. Middels Digido krijgt u online een compleet overzicht van uw financiële situatie voor nu en in de toekomst. Digido

Wij zijn sponsor van oa de hockeyclub MHCV, Venrayse Singelloop, Wout Poels en Wielerclub Solidaridat

Over Wouter Born

Mijn naam is Wouter Born, 32 jaar en woonachtig in de regio Venray. In 2017 kwam ik als nieuwe klant in aanraking met Bax Financieel Advies. Mijn partner en ik hadden net een woning gekocht en waren op zoek naar iemand waarmee wij onze hypotheek konden regelen. Via vrienden kwamen wij uit bij Bax. Na een fijn kennismakingsgesprek hebben wij dan ook besloten om hier onze hypotheek te gaan regelen. In één van de gesprekken raakte ik aan de praat met hen over ambities. We vonden al snel raakvlakken en niet veel later begon ik, na jarenlang te hebben gewerkt voor diverse banken, als Financieel Adviseur bij Bax.

Wellicht heeft u al jarenlang een hypotheek of verzekeringen of wilt u deze aanvragen. Ik wil u hier graag in begeleiden en voorzien van een goed advies. Ons eerste kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Neem vandaag nog contact met mij op via 0478-690998.

Hélène Huggers

Graag stel ik me even voor. Mijn naam is Hélène Huggers, ik ben 48 jaar en werkzaam bij Bax Financieel Advies sinds juli 1992. Ik ben getrouwd met Geert, heb 2 kinderen, Imke en Niek (op dit moment 16 en 13 jaar oud) en woon in Venray.

Het contact met de klanten en het afwisselende werk op een klein kantoor (polisverwerking, schadebehandeling, administratie, klantcontact) spreekt mij erg aan. Samen met de adviseurs probeer ik uw zaken zo goed mogelijk te regelen.

Naast mijn werk bij Bax Financieel Advies besteed ik mijn vrije tijd o.a. aan sporten, ben ik betrokken bij het sporten en de sportclubs van de kinderen, ondernemen we graag dingen met het gezin en ga ik graag uit eten.

Ik spreek u graag weer op kantoor of aan de telefoon!