Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Echtscheiding... hoe red jij jouw pensioen?
Een echtscheiding is dodelijk voor jouw pensioen. Het gat kun je alleen dichten door te zorgen voor een aanvulling op jouw pensioen.
Meest gestelde vragen over de WW
Wij hebben een aantal veel gestelde vragen over de WW-uitkering verzameld. Waar heb je recht op en voor hoelang?
Studenten lenen maximaal en blijven lekker thuis wonen
De studiefinanciering is ingeruild voor een voorschot. Deze lening is populair onder studenten, maar er dreigen gevaren.
Autoverzekering – Ouderen en jongeren betalen een hogere premie
De jongste en de oudste automobilisten betalen een hogere premie voor de autoverzekering. Ook worden ze door veel verzekeraars niet geaccepteerd. Mag dat zomaar?
Zijn jouw zakelijke bezittingen nog privé verzekerd?
Weet jij dat zakelijke bezittingen vaak niet verzekerd zijn op de inboedelverzekering? Bij de aansprakelijkheidsverzekering speelt een vergelijkbaar probleem.
Wat kost een financieel advies?
De kosten van een financieel advies betaal je soms niet meer via de premie. De kosten worden dan rechtstreeks via de adviseur in rekening gebracht. Wat is de hoogte van de kosten?
Hoe verzeker je een Tesla?
Een Tesla verzeker je zoals je een willekeurige auto ook verzekerd. Toch zijn er verschillen waar je tegenaan loopt.
Sparen voor je kind - toch maar in een oude sok?
De spaarrente is vrijwel gelijk aan nul. Heeft het sparen voor je kind op deze manier nog wel zin? Wat zijn de alternatieven?
Wat je moet weten over de aflossingsvrije hypotheek
Een aflossingsvrije hypotheek was een populaire hypotheekvorm tot 2013. Heb jij een aflossingsvrije hypotheek? Wij hebben omschreven wat je in ieder geval moet weten over deze hypotheek.
Wat keert een verzekeraar uit bij stormschade?
Door storm kun je een flink schade oplopen aan bijvoorbeeld jouw huis of je auto. Keert de verzekeraar deze schade uit, of draag je de kosten van herstel zelf?
Wat kost een huis aan onderhoud?
Een huis bezitten brengt ook kosten met zich mee. Welke kosten moet je rekening mee houden en hoe hoog zijn deze kosten ongeveer?
Wat doet een verzekeringsadviseur voor jou?
Nadat een verzekering is afgesloten begint het werk van een verzekeringsadviseur pas echt. Wat doet de adviseur voor jou en wat is de toegevoegde waarde?