Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Voel jij ook stress door de huizenmarkt?
Starters op de huizenmarkt voelen stress bij het zoeken naar de meest geschikte hypotheek. Waar komt de onrust door en hoe kun je het voorkomen?
Schenk niet aan de schoonfamilie met de uitsluitingsclausule
Een schenking of een erfenis wil je niet deels laten verdwijnen in de zakken van je ex schoonzoon of schoondochter. Met de uitsluitingsclausule kun je het voorkomen.
Wanneer is mijn verzekering opzegbaar?
Na een looptijd van één jaar is een verzekering opzegbaar. Stilzwijgende verlenging mag, maar je bent niet opnieuw te houden aan een contract voor één jaar. Hoe zit het?
Dure uitgaven nog in 2018 verrichten?
Is het verstandig om grote uitgaven nog in 2018 te doen? Op deze manier bespaar je mogelijk belasting over jouw spaarsaldo. Maar is het ook verstandig?
Verhuizen om onder een hoge boeterente uit te komen
Wist je dat het in sommige gevallen uit kan om te verhuizen om onder de huidige hypotheek uit te kunnen? Wanneer is een verhuizing om die reden het overwegen waard?
Waar heb ik recht op als ik geen pensioen opbouw?
Waar heb je na pensionering recht op als je geen aanvullend pensioen opbouwt? Heb je hier ook echt genoeg aan of dreigt er een groot pensioentekort?
Welke verzekeringen sluit je naast de hypotheek af?
Welke verzekeringen sluit je af na het kopen van een huis? Kijk zeker verder dan alleen naar de noodzakelijke hypotheek voor het aan te kopen huis.
Wat heeft het BKR over jou vastgelegd?
Welke gegevens heeft het BKR over jou vastgelegd? Je kunt het gratis opvragen. Waarom is het belangrijk om deze gegevens te controleren?
Wat betaal je voor jouw overlijdensrisicoverzekering?
De overlijdensrisicoverzekering is de laatste jaren veel goedkoper geworden. Vaak kan het uit om de oude polis te beëindigen, maar niet altijd.
Kapitaal opbouwen voor het betalen van de studie van je kind
De kinderen laten studeren is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Er hangt namelijk een fors prijskaartje aan.
Daarom heb je een rechtsbijstandsverzekering nodig!
De rechtsbijstandsverzekering lijkt op het eerste oog misschien niet zo’n belangrijke verzekering, maar het tegendeel is waar. Wanneer kun je de verzekering inschakelen?
Betaal niet teveel voor je lening
Leningen die jaren geleden afgesloten zijn kun je vaak het beste oversluiten. Ze zijn waarschijnlijk te duur. De rentes zijn de afgelopen jaren sterk gezakt, blijf dus kritisch.