Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Ben je schadevrij de vakantie doorgekomen?
Voor de meeste mensen zit de vakantie er weer op. Heb je tijdens de vakantieperiode schade opgelopen? Misschien ben je er wel tegen verzekerd.
Kun je geld verdienen met een vakantiehuis?
Het kopen van een vakantiewoning als belegging kan goed uitpakken, maar sta wel stil bij de risico’s. Het kan je ook geld gaan kosten.
Denk hierover na voor je een hypotheek afsluit
Een hypotheek is een lening voor het kopen van een huis, maar niet alle hypotheken zijn gelijk. De verschillen zijn juist groot. Waar moet je over nadenken voor je een hypotheek kiest?
Spaarrente is nu echt bijna nul
De spaarrente is nog net niet negatief, maar dat kan een kwestie van tijd zijn. Wat zijn de alternatieven voor het sparen?
Je huis verduurzamen heeft ook invloed op de opstalverzekering
Wil je jouw huis duurzamer maken? Dat kan een goede financiële beslissing zijn, maar vergeet niet dat het ook invloed kan hebben op de opstalverzekering.
Hoe blijven de nabestaanden achter na overlijden?
Een overlijdensrisicoverzekering wordt vaak afgesloten bij het kopen van een huis, maar deze verzekering is meer dan alleen maar een vangnet om de woonlasten te drukken.
Looptijd van de aflossingsvrije hypotheek
De aflossingsvrije hypotheek kan problemen geven bij het bereiken van de einddatum. Het verlengen van de looptijd kan de oplossing zijn, maar er zijn ook andere oplossingen.
Besparen op de vaste lasten met inzicht
Weet je hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en waar het weer aan wordt uitgegeven? Inzicht voorkomt schulden en kan jou helpen met het besparen.
Bied nabestaanden zekerheid voor 10 euro per maand
Tegen een naar verhouding lage premie kun je de financiële gevolgen van het overlijden opvangen voor je nabestaanden. Met 10 euro kun je al een hoog bedrag verzekeren.
Een studieschuld wordt toch niet zichtbaar?
Er waren politieke plannen voor een schuldverklaring. Huizenkopers zouden deze op kunnen vragen om inzicht te krijgen in de studieschuld. Waarom gaat het toch niet door?
Hypotheek aflossen of je huis verduurzamen
Je kunt extra aflossen op de hypotheek, maar je kunt het bedrag ook gebruiken voor het verduurzamen van je huis. Wat zijn de verschillen in euro’s?
Partners zijn het vaak oneens over geldzaken
Ongeveer 25 procent van de stellen maakt ruzie over geldzaken. Het gaat vooral over hoe om te gaan met geld en waar het aan wordt uitgegeven. Toch denken de meeste partners hetzelfde over geldzaken.