Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Nederlanders lenen vaak te duur
Voor een lening ga je naar de bank waar ook jouw andere bankzaken lopen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Waarschijnlijk kan het veel goedkoper.
Hypotheekvorm toegelicht – Wat is een beleggingshypotheek?
In de betere beursjaren was de beleggingshypotheek populair. Helaas zijn het niet alleen maar positieve rendementen. Wat houdt de beleggingshypotheek in?
Oeps… aangifte inkomstenbelasting vergeten! Wat nu?
Wat als je in de maand mei erachter komt dat je vergeten bent om de aangifte inkomstenbelasting over 2018 in te dienen? Wat zijn de gevolgen en hoe kun je nog grotere gevolgen voorkomen?
Huissleutel kwijt – biedt de inboedelverzekering nog wel dekking?
Na het verliezen van huissleutels heb je een grotere kans op diefstal en inbraak. Biedt de inboedelverzekering dekking in dat geval en hoe zit het met het vervangen van sloten? Wie draagt de kosten?
Interessante weetjes over hypotheekrentes
Wat moeten huiseigenaren weten over de hypotheekrente? Wist je dat een lage hypotheekrente niet voor alle hypotheekvormen gunstig is?
Wat kost een huurhuis over 30 jaar?
Huurders van een huis moeten er rekening mee houden dat de huren mogelijk jaarlijks stijgen. In dat opzicht zijn huiseigenaren veel beter uit. Wat maakt het grote verschil?
Zijn je vaste lasten niet te hoog?
Gemiddeld hebben Nederlanders 11 abonnementen op naam. Jongeren tot 25 jaar zelfs nog veel meer. Waarom kunnen dit tikkende tijdbommen zijn?
Een uitvaartverzekering of toch sparen?
Kun je niet sparen in plaats van het afsluiten van een uitvaartverzekering? Als je weet dat je oud wordt is het mogelijk, maar er zijn nadelen.
Wat kost een eigen huis je jaarlijks?
Een huis bezitten brengt ook kosten met zich mee. Welke kosten moet je rekening mee houden en hoe hoog zijn deze kosten ongeveer per maand?
Een hypotheek afsluiten zonder een overlijdensrisicoverzekering?
Een overlijdensrisicoverzekering is vaak niet meer verplicht bij het afsluiten van een hypotheek, maar verstandig is het wel. Wat maakt deze verzekering zo belangrijk?
Binnen één dag geld overmaken wordt mogelijk
Binnenkort wordt het mogelijk om binnen 5 seconden bedragen over te boeken. Begin juli moet het systeem werken bij 7 Nederlandse banken. Wat ga je ervan merken?
Een te laag verzekerd bedrag in de woonverzekering voorkomen
Een te laag verzekerd bedrag in de woonverzekeringen kan grote gevolgen hebben bij schade. Hoe worden de verzekerde bedragen van de inboedelverzekering en de opstalverzekering vastgesteld?