Het laatste nieuws...

Wilt u niets missen? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.
U ontvangt dan elke maand het laatste nieuws in uw mailbox.


Daarom zet je de hypotheekrente lang vast
Met een korte rentevast periode kun je optimaal profiteren van de lage hypotheekrente, maar toch kun je waarschijnlijk beter kiezen voor een langere rentevast periode.
Private lease of een persoonlijke lening
Private lease is een manier om tegen vaste lasten een nieuwe auto te rijden, maar vergis je niet in de kosten. Is het toch een goed alternatief voor het lenen?
Autoverzekering afsluiten is meer dan de laagste premie kiezen
Een autoverzekering afsluiten is niet alleen maar premies vergelijken en de goedkoopste afsluiten. Er zijn meer zaken waar je op let bij het kiezen van een autoverzekering.
Zo verlaag je jouw vaste lasten?
Vaste lasten zijn lasten die vaak maandelijks automatisch afgeschreven worden. Ongemerkt betaal je misschien veel te veel. Hoe kun je dat voorkomen?
Autoverzekering voor zoon of dochter met jouw schadevrije jaren afsluiten?
Jongeren tot 24 jaar oud betalen vaak een hoge premie voor de autoverzekering. Kun je dat als ouder oplossen met jouw schadevrije jaren?
Voor de kinderen sparen voor een opleiding en een huis
Jongeren krijgen het lastiger op de huizenmarkt. Dat komt door het vervangen van de studiebeurs voor een studielening en het minder kunnen lenen bij het kopen van een huis. Ouders kunnen daar iets in veranderen.
Wat gaat er veranderen voor jouw hypotheek in 2019?
In 2019 moet je rekening houden met een paar veranderingen die van invloed zijn op jouw hypotheek. Het fiscaal voordeel wordt minder en het eigenwoningforfait daalt, of misschien toch niet.
De aflossingsvrije hypotheek meeverhuizen naar de volgende woning?
Een aflossingsvrije hypotheek kun je meeverhuizen bij het kopen van een ander huis. Het heeft voordelen, maar er zijn ook nadelen.
Kindje op komst? – Wat betekent het financieel?
Gezinsuitbreiding zorgt ook voor een stijging van de uitgaven. Welke kosten kun je rekening mee houden bij en na de bevalling?
Autoverzekering – Welke termen hoor je vaak?
Van sommige veel gebruikte termen voor de autoverzekeringen wordt uitgegaan dat je ze kent, maar wat betekenen ze eigenlijk? Wij leggen ze in heldere taal uit.
Eindejaarstips om 2018 goed af te sluiten
Sluit het jaar 2018 financieel goed af met onze tips. Hoe kun je nog net een fiscaal voordeel pakken of besparen op de vaste lasten of de uitgaven?
Hoe kun je stormschade meeverzekeren in de autoverzekering?
Stormschades komen steeds vaker voor. Let hier op bij het verzekeren van jouw auto. Met de WA autoverzekering keert jouw verzekeraar de schade namelijk niet uit.